Provocatieve Coaching Twente
 
 

Basistraining Provocatief coachen

Klik voor groter formaat

Ben jij die coach, begeleider, psycholoog, therapeut, leerkracht, adviseur, praktijkbegeleider, etc die de zaak een keer totaal anders aan wil pakken waardoor de verantwoording voor het veranderproces bij de coachee blijft liggen en deze harder aan het werk is dan jij?
Waar humor, warmte (écht contact) en uitdaging de magische mix is waarin de sessies plaatsvinden en herken jij je in onderstaande punten, dan is onze Basistraining Provocatief Coachen een mooie stap om al na 2 dagen training zelf provocatief aan het werk te kunnen!

  • Jouw coachee vindt dat jij het als coach maar op moet lossen.
  • Jouw coachee voert niet uit wat jullie af hebben gesproken.
  • Er komt geen schot in de zaak en het coachproces loopt vast.
  • Jij werkt harder dan de coachee en het vreet energie.
  • Tijdens de coaching ontbreekt het aan humor en lachen.
  • De coachee weigert verantwoording te nemen voor zijn/haar veranderproces
  • De sessies lijken soms wel crematie bijeenkomsten.
Klik voor groter formaat

Provocatief coachen: Het begint met de basis

Na het volgen van de training ken je de verschillen tussen traditionele en provocatieve coaching, leer je de provocatieve grondplaat en kan je vanuit de grondplaat in de basis zelfstandig coachen. Je bent je bewust van de basishouding van de provocatieve coach en je leert te werken vanuit de provocatieve vooronderstellingen. Tevens leer je om externe problemen middels verschillende provocatieve technieken te internaliseren zodat je snel tot de kern van het echte probleem van de coachee kan komen. Tijdens de training wordt er veel live geoefend, demonstraties gegeven en kun je live gecoacht worden.

Klik voor groter formaat


Praktische informatie
Deze tweedaagse training vindt plaats op woensdag 1 juni en woensdag 22 juni 2022 van 09:30 tot 16:30 uur te Almelo.
De investering bedraagt € 530 (excl. btw) Incl. koffie, thee en lunch. Leermaterialen en bewijs van deelname zijn inbegrepen.


AANMELDEN TRAINING


Na de basistraining bestaat er een optie om een 3 daagse verdiepingstraining te volgen welke af wordt gesloten met een certificaat
.

Klik voor groter formaat

 


 

 
 
 
 
E-mailen