Provocatieve Coaching Twente
 
 

Samen voor de jongeren 

Ben jij ook zo'n jongere die zich door de dagen heen worstelt, school mist, vrienden mist en eigenlijk gewoon helemaal klaar is met al die Corona shit.
Of misschien ken jij wel een jongere die last heeft van bovenstaande en wel weer wat extra mentale veerkracht kan gebruiken. Ben jij bijvoorbeeld een vader die ziet dat zijn zoon het moeilijk heeft of ben jij die oma die haar kleindochter steeds stiller ziet worden.
Misschien ben jij wel de leerkracht die bij zijn leerlingen ziet dat er hulp nodig is.

          "Dan zit je hier helemaal goed want wie heeft er tegenwoordig niet een coach"

Wij van Provocatieve Coaching Twente bieden jou graag een luisterend oor aan onder het motto #samenvoorjongeren
Kom eens relaxed een half uur of een uurtje met ons kletsen over wat je allemaal dwars zit.
Wat speelt er precies, waar zitten je ergernissen, je issues of misschien wel diepere problemen en shit in deze pittige Corona tijden.

En let op: dat doen wij GRATIS.

Wij vinden luisteren leuk, maar uit ervaring weten wij dat jij wellicht meer hebt aan een beetje tegendraadse en avontuurlijke aanpak met een lekker potje humor erbij. Als jij dat coaching wilt noemen vinden wij het best, zolang het jou maar helpt.

 


Humor is ons motto
, want het leven is al meer dan serieus genoeg....of zit jij serieus op een mega serieus gesprek te wachten. Nee toch?

2 gedreven coaches met als favoriete coachtechniek de Provocatieve wijze van coaching, gaan met jou het gesprek aan.
Kom na aanmelden gewoon lekker binnenwandelen in onze coachpraktijk te Almelo. Je kan bij ons terecht op een maandag, dinsdag of woensdag overdag.

Woon je in Hengelo, dan kunnen we met z'n tweeën dapper een uur gaan wandelen, maar je mag natuurlijk ook naar Almelo komen in onze coachpraktijk. Jij mag het zeggen! 

Mail ons jouw gegevens en we nemen contact met je op...doe er ook je mobiele nummer bij dan kunnen we lekker snel afspreken via whatsapp.

Mail mag naar info@provocatievecoachingtwente.nl zet er in ieder geval de volgende gegevens in: Voor en achternaam, jouw leeftijd, je woonplaats en jouw mobiele nummer. Zeg ook even in het kort waarom je graag met ons in gesprek wilt dan plannen we zo snel mogelijk iets in.

Bericht voor leerkrachten, schooldirecteuren en management
Lijkt het voor jou als leerkracht interessant om eens een paar gesprekken op school te voeren met de leerlingen, dan willen we hier graag over met je in gesprek en kijken welke opties er zijn, Ook zeer geschikt voor hogere scholen en universiteiten.
Stuur ons dan even een mail met de nodige gegevens en een korte motivatie dan nemen we snel contact op.

Ook kunnen we voor het schoolteam zelf de nodige coaching doen in de vorm van een Mentale APK - Een quick fix voor de geest.
Ook deze doen wij gratis in deze barre tijden.

Als we naar scholen komen vragen we alleen een bijdrage in de reiskosten zodat het voor ons ook leuk blijft en er zelf niet bij inschieten qua financiën.


 
 
 
 
E-mailen