Provocatieve Coaching Twente
 
 

Speciaal voor Twentse ondernemers

De impact van het corona is voor veel mensen en ondernemers ontwrichtend.
Niet alleen op financieel gebied, maar ook zeker op mentaal gebied. De veranderingen zijn groot en voelbaar. Veel mensen krijgen psychische klachten. Mensen ervaren stress vanwege de zorgen rondom hun onderneming of baan. En helaas kun je deze klachten niet altijd bespreekbaar maken met je naasten of met je werkgever, maar spelen wel sluimerend door wat kan leiden tot ergere klachten en langdurig uitval.
Hoe zorg je ervoor dat je mentaal gezond blijft?
Hoe zorg je voor jezelf en/of voor je werknemers? 

Wij denken dat wij met de provocatieve stijl kunnen bijdragen aan een vergrote mentale weerstand.
Humor relativeert en creëert nieuwe perspectieven. 

Voor alle ondernemers en werknemers uit de Regio Twente bieden wij 'gratis duo-coach sessies' aan om zo bij te dragen aan het versterken van ons mentale immuunsysteem. 
Ondernemers kunnen zelf, of hun werknemers gratis laten coachen in deze periode, maar wees er snel bij want wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Via +31652622862 of info@provocatievecoachingtwente.nl kan er een afspraak worden gemaakt. 

De sessies welke ongeveer 45 tot 60 minuten duren, worden gehouden in onze coachpraktijk in Almelo waar we op veilige afstand de coachsessies te kunnen doen. We voldoen aan alle Corona regels die het RIVM adviseert.

Provocatieve Duo-coaching

Twee coaches, een klant. Samen zullen wij jou provocatief coachen. Twee voor de prijs van een, zeg maar. Hierdoor krijg je twee provocatieve coaches die naar jouw probleem luisteren en je hierbij verder proberen te helpen. Een aantal provocatieve elementen zullen door deze combinatie versterkt worden. 

Werkwijze

Een provocatief hulpverlener werkt zonder een begeleidings-of behandelingsplan.
Sterker nog, je bent zelf verantwoordelijk voor verslaglegging van de gesprekken.
Het is de bedoeling dat je vóór de volgende afspraak schriftelijk hebt laten weten hoe je de coachsessie hebt ervaren, wat het met je heeft gedaan tijdens en na de sessie en wat je er aan hebt gehad.
Je kunt hiervoor gebruik maken van ons reflectieformulier en/of van het voorbeeldverslag. 
 
 
 
E-mailen